Plodovi mora na vašem stolu

 

Fratello Trade a.d. Banja Luka se bavi preradom, pakovanjem, skladištenjem, prodajom i distribucijom svježe i zamrznute ribe, plodova mora, ribljih proizvoda, povrća, voća i tijesta, te prodajom proizvoda koji zahtijevaju + režim: ulje za prženje i konzervirani proizvodi

PROIZVODI

Uvažavanje i zadovoljenje potreba naših kupaca, naše je trajno opredjeljenje.

HORECA

Fratello Trade je razvio i usavršio poseban program distribucije svojih proizvoda za sektor hotelijerstva i ugostiteljstva. Horeca sektor snabdijevamo zamrznutom ribom i mekušcima, zamrznutim gamborima, škampima i kozicama, te zamrznutim ribljim filetima i odrescima. Hotelima i restoranima isporučujemo i zamrznuti panirani program, zamrznuto povrće i voće, zamrznuti pomfrit / krompir McCain, zamrznuto tijesto, desert, svježu ribu i plodove mora, kao i proizvode na + režimu.
POGLEDAJ PROIZVODE

MALOPRODAJA

U našoj maloprodaji na 2 banjalučke lokacije, na Gradskoj tržnici i u Ramićima, uvijek Vas čeka širok asortiman svježih i zamrznutih proizvoda kao što su razne vrste ribe, gambori, školjke, hobotnice, lignje… Na navedenim maloprodajnim mjestima pronaći ćete i najpotpuniji izbor naših zamrznutih proizvoda, razvrstanih u sljedeće grupe: Fratello riba i Seafood, Fratello povrće i voće, Fratello panirani program, Vici proizvodi i pomfrit / krompir McCain.
POGLEDAJ PROIZVODE

Riba predstavlja osnovni izvor bjelančevina u ljudskoj prehrani

hranite se zdravo

naša priča

Zdravu hranu učiniti dostupnom svima, tokom cijele godine, bila je ideja koju smo pretvorili u našu poslovnu misiju. Od samog starta bili smo orijentisani da zadovoljimo potrebe i želje naših kupaca.

usluge

N

Uslužno pakovanje

N

Čišćenje lignje

N

Filetiranje ribe

N

Uslužno skladištenje

N

distribucija

N

Transport

Fratello Trade a.d.

Fratello Trade a.d.

Pogledajte naš video