header_right3.jpg
Politika kvaliteta

Naše preduzeće Fratello trade a.d. zasniva svoje poslovanje na snabdijevanju potrošača prehrambenim proizvodima visokog kvaliteta, uvijek sa težnjom da zadovoljimo sve zahtjeve potrošača u pogledu kvaliteta proizvoda, načina pakovanja i dostave naših proizvoda.

Uvijek i bez kompromisa vodimo računa o zdravstvenoj ispravnosti naših proizvoda što je i obaveza svih zaposlenih u našem preduzeću. Trudićemo se da širokim asortimanom proizvoda koji imaju dodatnu vrijednost u bogatstvu svojih biološki vrijednih sastojaka obogatimo našu ponudu i ispunimo želje korisnika naših proizvoda.

Biramo dobavljače koji imaju značajnu reputaciju u branši u kojoj poslujemo i sa kojima uvijek izgrađujemo partnerske odnose vodeći računa o kvalitetu proizvoda prije svega.

Svim zaposlenim radnicima u našem preduzeću omogućavano stručno usavršavanje specifično za vrstu posla koju obavljaju. Bezbjednost na radnom mjestu, poštovanje radnih kolega, ugodna radna atmosfera je uslov za kvalitetno i odgovorno obavljanje radnih zadataka i predstavlja naše prioritete. Svi zaposleni su obavezni da se pridržavaju propisanih procedura poslovanja našeg preduzeća.

Svi naši proizvodi se izrađuju u skladu sa zakonskim propisima o bezbjednosti hrane i kvalitetu proizvoda u Bosni i Hercegovini i svim zemljama u koje izvozimo naše proizvode sa posebnim aspektom na visok nivo higijene u proizvodnji, prodaji i distribuciji naših proizvoda.

Rukovodstvo našeg preduzeća kontinuirano unapređuje uslove za proizvodnju kvalitetnog i zdravstveno bezbjednog proizvoda, te obezbjeđuje profit, neophodan za dalju egzistenciju firme, investicije i nove razvojne programe.

Primjena usvojenih standarda sistema upravljanja kvalitetom i bezbjednošću hrane predstavlja obavezu za sve zaposlene u našem preduzeću Fratello trade a.d.

Svojim postupcima i tehnologijama koje koristimo vodimo računa o zaštiti životne sredine u skladu sa zakonima i očekivanjima lokalne zajednice u kojoj poslujemo.